Vištiena su grietinėlės padažu ir brokoliais
-
Paprasta, gardu ir greita. Kai labai skubi, šį patiekalą verta prisiminti.
Vištiena su grietinėlės padažu ir brokoliais
4 porcijosReikės:
1 pakelio „MAGGI Idea Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže“
800 g vištienos filė (nuplautos, nusausintos)
600 g brokolių
200 ml grietinėlės
pluoštelio mairūno ar kitokių prieskoninių žolelių
2 šaukštų aliejaus (kepti)
2 šauktų sviesto
druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį- Vištieną supjaustykite gabaliukais, maždaug 3x3 cm, sumeskite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pagardinkite druska, pipirais ir pamaišydami kepkite ant smarkios ugnies. Kai mėsa ims skrusti, įdėkite sviestą ir dar 2-3 minutes kepkite.
- Į puode verdantį pasūdytą vandenį sumeskite brokolių šakeles ir po 2-3 minučių išgriebkite į lėkštę.
- Išmaišykite grietinėlę ir MAGGI pakelio turinį, supilkite į keptuvę prie mėsos, kai ims tirštėti, nukelkite nuo ugnies.
Išdalykite mėsą ir brokolius į lėkštes, pagardinkite žalumynais ir ragaukite.