Prekių katalogas

Vištiena su grietinėlės padažu ir brokoliais

  • Vištiena su grietinėlės padažu ir brokoliais

    Paprasta, gardu ir greita. Kai labai skubi, šį patiekalą verta prisiminti. 

    Vištiena su grietinėlės padažu ir brokoliais
    4 porcijos

    Reikės:
    1 pakelio „MAGGI Idea Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže“
    800 g vištienos filė (nuplautos, nusausintos)
    600 g brokolių
    200 ml grietinėlės
    pluoštelio mairūno ar kitokių prieskoninių žolelių
    2 šaukštų aliejaus (kepti)
    2 šauktų sviesto
    druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

     

    1. Vištieną supjaustykite gabaliukais, maždaug 3x3 cm, sumeskite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pagardinkite druska, pipirais ir pamaišydami kepkite ant smarkios ugnies. Kai mėsa ims skrusti, įdėkite sviestą ir dar 2-3 minutes kepkite.
    2. Į puode verdantį pasūdytą vandenį sumeskite brokolių šakeles ir po 2-3 minučių išgriebkite į lėkštę.
    3. Išmaišykite grietinėlę ir MAGGI pakelio turinį, supilkite į keptuvę prie mėsos, kai ims tirštėti, nukelkite nuo ugnies.

    Išdalykite mėsą ir brokolius į lėkštes, pagardinkite žalumynais ir ragaukite.