Pelėsinis sūris su virtomis kriaušėmis ir riešutais
-
Tobula klasika: pelėsinio sūrio, kriaušių ir graikinių riešutų junginys išryškins, kaip nuostabiai kriaušės ir pelėsinis sūris dera kartu. Pabandykite patys!
Paruošimo laikas - 20 minučių.Porcija: 4 žmonėms
Ingredientai:
• 1 pakelio CASTELLO DANISH BLUE pelėsinio sūrio
• 2-4 kriaušių
• 150g + 50g medaus
• 230ml vandens
• 10 kardamono sėklų
• 1 citrinos
• 100g graikinių riešutųParuošimas:
1. Į puodą įpilkite vandens, 150gr medaus, įberkite kardamono, įdėkite citrinos griežinėlių ir nuluptas kriaušes.
2. Puode kriaušes virkite apie 10 minučių ir tuomet išjunkite viryklę. Puodą laikykite uždengtą, kol kriaušės suminkštės.
3. Ant lėkštės padėkite CASTELLO DANISH BLUE pelėsinį sūrį, šalia priglauskite virtas kriaušes, užpilkite medumi ir pabarstykite graikiniais riešutais.