Ne tik sušildo, bet ir stiprina. Jau net neminint, kad troškiniui pagaminti užtruksite vos pusvalandį.
Bemėsiams penktadieniams tiek pietums, tiek vakarienei puikiai tinkantis patiekalas.
Itališki koldūniukai su lietuvišku ingredientu, kuris pavers ravioli restorano vertu patiekalu.
Paprastų ingredientų nepaprastas pyragas. Nustebinsite ir daug ko ragavusius.
Neturite Cannelloni makaronų? Ne bėda, juos galite pakeisti lietiniais blyneliais.
Pridedant LINDT EXCELLENCE su aitriosiomis paprikomis, šis paprastas kepsnių padažas suteikia gilų, sodrų skonį.
Paprasta, gardu ir greita. Kai labai skubi, šį patiekalą verta prisiminti.
Šildantis, kreminis daugiaryžis, sušildantis ne tik kūną, bet ir sielą. Ir nors šio patiekalo kilmė- Italija, paragaukite prancūziškosios jo versijos.
Troškiniai yra puikūs patiekalai tiek namuose, tiek neštis į darbus. O primirštos perlinės kruopos šiame troškinyje - nepamainomos.
Kai reikia greitai, skaniai ir sočiai, tačiau kartu būtinai su daržovėmis...
Puiki idėja sočiai vakarienei ar pietums, pagardinta specialiu padažu.
Puiki alternatyva mėsiškiems kotletukams ir idėja bemėsiams penktadieniams.
Sakoma, kad viskas, kas genialu- paprasta, be ne viskas kas paprasta- genialu. Šis patiekalas ne tik paprastas, bet ir gardus!
Triušiena nepelnytai primiršta arba vis neatrandama patiekalų gaminime. Tiek dėl skonio, tiek dėl naudos sveikatai ji turėtų atsirasti ir ant Jūsų stalo.
Šiam ispanų nacionaliniam patiekalui tikrai reikia atidumo ir kantrybės, tačiau jei viską nuosekliai atliksit, neabejojam, kad pajusite visą jo skonių puokštę.
Troškinius mėgstame dėl jų turtingų skonių įvairovės viename patiekale. O šį troškinį gardina iš jūros gaunamos gėrybės. Pagaminsite per 30 minučių.
Net ir makaronai gali būti ypatingi, ypač jei slaptasis ingredientas - antiena.
Sultinga ir aromatinga kiaulienos nugarinė su padažu, kuris pakylės į kitą lygį Jūsų pietus ar vakarienę.
Antis visada saugus sprendimas, ypač kai laukiate gurmanų svečių. O šį patiekalą Jums pagamins orkaitė!
Labai lengvas jautienos patiekalas, bet reikalaujantis grilio keptuvės. Užtruksite vos 20 minučių pasiruošti pietums ar vakarienei.
Anties ir greipfruto draugystė ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Paruošti tikrai nesunku- patikėkite!
Galima sakyti- orkaitės receptas, nes pasiruošti antieną bei abrikosus užtruksite vos 15 minučių, o visa kita atliks orkaitė.
Tradicinis arabiškas patiekalas, kurį pamėgo ir lietuviai dėl savo paprastumo bei sotumo.
Daržovių niekada nebus per daug! O šie baklažanų kepsneliai ne tik paprasti, bet ir greitai paruošiami.
Tai pats tobuliausias ir paprasčiausias būdas paruošti kalafiorus. Patiekalas gali būti ir kaip garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas.
Sultingi, lengvai verdami lęšiai yra svarbus priedas prie veganų bei vegetarų mitybos. Tai lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas, kuri ypač turtingas organizmui reikalinga geležimi.
Jaukiems vakarams siūlome pasigaminti tradicinį itališką patiekalą, kuris nepaliks abejingų bei alkanų.