Makaronai su antiena
-
Net ir makaronai gali būti ypatingi, ypač jei slaptasis ingredientas - antiena.
Makaronai su antiena
4 porcijosReikės:
1 l vandens
2 kubelių MAGGI ekologiško vištienos sultinio
2-3 anties krūtinėlės filė be odos
2 šaukštų sviesto
400 g makaronų casarecce
trupučio šviežių čiobrelių
druskos, grūstų juodųjų pipirų pagal skonį- Anties krūtinėlės filė nuplaukite, nusausinkite ir keptuvėje įkaitintame svieste apkepkite ant smarkios ugnies iš visų pusių.
- Tada perkelkite į puodą, užpilkite vandenį, suberkite MAGGI sultinį ir uždengtą troškinkite ant nesmarkios kaitros 1-1,5 valandos, kol mėsa bus visai minkšta.
- Tada ją išgriebkite į lėkštę, o į puode likusį sultinį suberkite makaronus. Jeigu reikia, įpilkite į puodą dar karšto vandens, kad makaronai būtų apsemti.
- Virkite, kaip nurodyta ant makaronų pakuotės.
- Išvirtus makaronus sumaišykite su mažais gabaliukais suplėšyta antiena. Užberkite čiobrelius. Jeigu reikia, dar pagardinkite druska ir pipirais.