LINDOR karštas šokoladas
-
Šveicarijoje kai kurie žmonės vietoje kavos pusryčiams geria karštą šokoladą arba „heisse schokolade“. Mūsų versija, pagaminta iš LINDOR pieninio šokolado rutuliukų, yra puikus pasirinkimas bet kuriuo dienos ar nakties metu. Užtruksite vos 15-30 minučių.
LINDOR karštas šokoladas.
1 porcijaIngredientai:
• 1 puodelis (250 ml) pieno
• 3-4 LINDOR pieninio šokolado rutuliukai
• Šviežia plakta grietinėlė ir šokolado drožlėsGaminimas:
1. Pieną kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol jis bus karštas.
2. Tuo tarpu išvyniokite LINDOR pieninio šokolado rutuliukus, stambiai supjaustykite ir padėkite į karščiui atsparų indą.
3. Pašilus pienui juo užpilkite LINDOR rutuliukus ir plakite, kol jie ištirps ir gerai susimaišys.
4. Patiekite puodelyje, užpilant šviežia plakta grietinėle ir šokolado drožlėmis. Patiekite iškart.