Prekių katalogas

Klasikinis šokoladinis braunis

  • Klasikinis šokoladinis braunis

    Naudojant LINDT šokoladą ir vadovaujantis šiuo lengvai pagaminamu pyragu, tai netrukus taps jūsų mėgstamiausiu šokoladinio pyrago receptu. 

    Klasikinis šokoladinis braunis
    • 4-6 porcijos

    Ingredientai:
    • 1/3 puodelio (75 g) sviesto
    • 3 plytelės (300 g) LINDT EXCELLENCE juodojo šokolado (70%)
    • 3 kiaušiniai
    • 3/4 puodelio (150 g) cukraus
    • 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
    • ½ šaukštelio druskos
    • 1 puodelis (150 g) smulkintų graikinių riešutų
    • 1 puodelio (120 g) miltų

     

    Gaminimas:
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
    2. Ištepkite sviestu 20 x 20 cm kvadratinę kepimo formą ir išklokite kepimo popieriumi.
    3. Ištirpinkite susmulkintą šokoladą ir sviestą, nuolat pamaišydami.
    4. Nuimkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite.
    5. Suplakite kiaušinius, cukrų, vanilę ir druską, kol pilnai susimaišys.
    6. Įpilkite ištirpintą šokoladą ir švelniai išplakite, kol tolygiai įmaišysite.
    7. Suberkite miltus ir graikinius riešutus ir maišykite, kol jie susimaišys.
    8. Supilkite mišinį į paruoštą kepimo fromą ir kepkite maždaug 20 minučių.