Kepta traški vištiena su smidrais
-
Sakoma, kad viskas, kas genialu- paprasta, be ne viskas kas paprasta- genialu. Šis patiekalas ne tik paprastas, bet ir gardus!
Kepta traški vištiena su šparagais
4 porcijosReikės:
1 kg vištienos mažųjų filė
1 kg smidrais
5 šaukštų miltų
5 šaukštų maltų džiūvėsėlių
3 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
3 kiaušinių
4 šaukštų MAGGI aštraus kečupo
2 šaukštų majonezo
aliejaus (kepti)
trupučio maltų juodųjų pipirų
druskos pagal skonį- Vištieną nuplaukite ir nusausinkite, pavoliokite miltuose, tada – kiaušinių ir pipirų plakinyje, galiausiai – džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje.
- Kepkite įkaitintame aliejuje, kol apskrus.
- Kitoje (arba toje pačioje) keptuvėje su trupučiu įkaitinto aliejaus ant nesmarkios ugnies 4-5 minutes kepkite nuplautus šparagus.
Padažui išmaišykite kečupą ir majonezą.