Bruscheta su Arla tepamu sūriu ir pomidorais
-
Bruscheta su Arla tepamu sūriu ir pomidorais
2 porcijos
Paruošimo laikas 15 minIngredientai:
4 riekelės duonos
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 česnako skiltelė, perpjauta pusiau
220g. vyšninių pomidorų, perpjautų pusiau
1 mažas raudonas svogūnas, supjaustytas griežinėliais
Žiupsnelis druskos ir pipirų
150g Arla tepamo sūrio
Maža sauja baziliko lapeliųGaminimas:
1. įkaitinkite grilinę keptuvę ir pakepkite abi duonos riekeles, apšlakstytas alyvuogių aliejumi, kol apskrus. Į duonos riekeles įtrinkite česnako skilteles.
2. Dubenyje sumaišykite pomidorus, svogūną, alyvuogių aliejų. Įberkite druskos ir pipirų.
3. Ant kiekvienos duonos riekelės užtepkite Arla tepamo sūrio ir papuoškite pomidorais bei svogūnais. Ant viršaus užbarstykite baziliko lapelių.