BARILLA SPAGHETTI ir PESTO rinkinys
BARILLA SPAGHETTI ir PESTO rinkinys
KategorijaBakalėja, Makaronai ir greitai paruošiamas maistas, MakaronaiŠalis gamintojasPrekės ženklasEKO požymisNe-
2 vnt. BARILLA Spagečiai pagaminti iš kietagrūdžių KVIEČIŲ miltų ir vandens.
Gali būti SOJOS ir KIAUŠINIŲ pėdsakų.
Maistinė ir energinė vertė 100g:
Energinė vertė 356 kcal / 1521 kJ;
angliavandeniai 70,9 g; iš kurių cukrų 3,5 g,
baltymai 12,8 g;
riebalai 2,0 g;
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g;
skaidulinės medžiagos 3,0 g,
druska 0,013g.
Paruošimas: 1 litras vandens, 7g druskos. Į verdantį vandenį suberkite druską, sudėkite makaronus ir virkite 9 minutes pamaišant. Nukoškite ir patiekite. Laikyti sausoje vėsioje vietoje.Gamintojas: Barilla G. ir R. Fratelli - Societá per Azioni, Via Mantova, 166 43122 - Parma - Italija.
Platintojas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, LT-02242 Vilnius, Lietuva. Tel.: 8 5 2397739.
1 vnt. Makaronų padažas ,,PESTO''.
Sudedamosios dalys: saulėgrąžų sėklų aliejus, šviežias bazilikas (30%), indijos riešutai, sūris (Parmigiano Reggiano ZOP) 5%, kukurūzai, išrūgų milteliai (PIENAS), druska, PIENO baltymai, cukrus, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, baziliko ekstraktas, natūralūs kvapikliai, PI rūgštingumo reguliatorius: pieno rūgštis. Gali būti nedidelis kiekis kitų RIEŠUTŲ.
Maistinė ir energinė vertė 100g:
Energinė vertė 482 kcal / 1989 kJ;
angliavandeniai 9,8 g;
iš kurių cukrų 5,5 g,
baltymai 4,7 g;
riebalai 46 g;
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,3 g;
maistinės skaidulos 5,0 g, druska 3,25 g.
Paruošimas: Tiekite pašildyta makaronų padažą. Užpilkite pesto padažą ant virtų makaronų ir kruopščiai išmaišykite. 100 g nevirtų makaronų naudokite 50 g pesto padažo.Gamintojas: Barilla G. ir R. Fratelli - Societá per Azioni, Via Mantova, 166 43122 - Parma - Italija.
Platintojas: UAB „Eugesta“, Kibirkšties g. 8, LT-02242 Vilnius, Lietuva. Tel.: 8 5 2397739.