Prekių katalogas

Baklažanų kepsneliai

  • Baklažanų kepsneliai

    Daržovių niekada nebus per daug! O šie baklažanų kepsneliai ne tik paprasti, bet ir greitai paruošiami.

    Baklažanų kepsneliai
    4 porcijos

    Reikės:
    5 šaukštų miltų
    3 kiaušinių
    MAGGI "Original" kečupo pagal skonį
    3 šaukštų graikiško jogurto
    2 baklažanų (nuplautų)
    1 stiklinės maltų džiūvėsėlių, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. 
    1 citrinos, saujelės svogūnų laiškų
    aliejaus (kepti), druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

    1. Kiaušinius išplakite su trupučiu druskos ir pipirų.
    2. Baklažanus supjaustykite maždaug 0,5 cm griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį pavoliokite miltuose, tada – plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Taip paruoštą griežinėlį padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Taip paruoškite likusius griežinėlius.
    3. Gausiai pašlakstykite juos aliejumi ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol gražiai apskrus.

    Ragaukite pagardinę susmulkintais svogūnų laiškais, citrina, kečupu bei jogurtu.