Baklažanų kepsneliai
-
Daržovių niekada nebus per daug! O šie baklažanų kepsneliai ne tik paprasti, bet ir greitai paruošiami.
Baklažanų kepsneliai
4 porcijosReikės:
5 šaukštų miltų
3 kiaušinių
MAGGI "Original" kečupo pagal skonį
3 šaukštų graikiško jogurto
2 baklažanų (nuplautų)
1 stiklinės maltų džiūvėsėlių, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
1 citrinos, saujelės svogūnų laiškų
aliejaus (kepti), druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.- Kiaušinius išplakite su trupučiu druskos ir pipirų.
- Baklažanus supjaustykite maždaug 0,5 cm griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį pavoliokite miltuose, tada – plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Taip paruoštą griežinėlį padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Taip paruoškite likusius griežinėlius.
- Gausiai pašlakstykite juos aliejumi ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Ragaukite pagardinę susmulkintais svogūnų laiškais, citrina, kečupu bei jogurtu.