Prekių katalogas

Antis su šviežiomis slyvomis

  • Antis su šviežiomis slyvomis

    Antis visada saugus sprendimas, ypač kai laukiate gurmanų svečių. O šį patiekalą Jums pagamins orkaitė! 

    Antis su šviežiomis slyvomis
    6 porcijos

    Reikės:
    1,5-1,7 kg anties (išdorotos, nuplautos, nusausintos)
    600-800 g slyvų (nuplautų)
    1 šaukšto MAGGI prieskonių „Persillade“
    1 kubelio Maggi ekologiško daržovių sultinio
    1 šaukštelio druskos
    1 šaukštelio džiovinto rozmarino

     

    1. Antį gerai įtrinkite MAGGI prieskoniais bei druska ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
    2. Tada antį perkelkite į kepimo indą, jos vidų prikimškite slyvų, pašaukite į 200-220 °C orkaitę ir kepkite 30-40 minučių, kad kepsnio viršus šiek tiek imtų skrusti.
    3. Tada į kepimo indą įpilkite 200 ml vandens su ištirpintu Maggi ekologiško sultinio kubeliu, karštį sumažinkite iki 160 °C ir kepkite 1,5 val.
    4. Po to prie anties sudėkite likusias slyvas, pabarstykite jas rozmarinu ir orkaitėje kepkite dar maždaug pusvalandį.

    Skanu su išvirtais ryžiais, kuskusu, perlinėmis kruopomis.