Prekių katalogas

Anties krūtinėlė su greipfrutais

  • Anties krūtinėlė su greipfrutais

    Anties ir greipfruto draugystė ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Paruošti tikrai nesunku- patikėkite!

    Anties krūtinėlė su greipfrutais
    4 porcijos

    Reikės:
    250 ml karšto vandens, 40 ml brendžio
    4 anties krūtinėlės filė (nuplautų, nusausintų)
    3-4 greipfrutų arba apelsinų (nuluptų)
    2 šaukštų medaus
    1 kubelio MAGGI ekologiško daržovių sultinio
    1 šaukšto sviesto
    1 šaukšto raudonojo vyno acto
     saulėgrąžų daigų, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

     

    1. Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 minutes.
    2. Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai. O į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų.
    3. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 minutes juos troškinkite.

    Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.