Anties krūtinėlė su greipfrutais
-
Anties ir greipfruto draugystė ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Paruošti tikrai nesunku- patikėkite!
Anties krūtinėlė su greipfrutais
4 porcijosReikės:
250 ml karšto vandens, 40 ml brendžio
4 anties krūtinėlės filė (nuplautų, nusausintų)
3-4 greipfrutų arba apelsinų (nuluptų)
2 šaukštų medaus
1 kubelio MAGGI ekologiško daržovių sultinio
1 šaukšto sviesto
1 šaukšto raudonojo vyno acto
saulėgrąžų daigų, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį- Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 minutes.
- Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai. O į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų.
- Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 minutes juos troškinkite.
Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.